Betaling
Betalingen kunnen worden gedaan met iDEAL of via betaling via uw bank. Voor bankbetalingen kiest u bij het afronden van uw bestelling voor "vooruit betalen". U zal een automatische e-mail ontvangen met uw bestel- en betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling worden verzonden. 
In onze winkel accepteren wij contante en pin-betalingen.

Levering

 • 99% van alle producten in onze webshop hebben wij op voorraad. De meeste bestellingen gedaan voor 15:00 worden de volgende werkdag geleverd. In het geval van vertraging wordt de klant tijdig in kennis gesteld.
 • Bestellingen worden franco verzonden binnen Nederland
 • Voor bestellingen onder €150,- exclusief BTW worden verzendkosten á € 6,95 exclusief BTW in rekening gebracht.

Sommige producten zijn vanwege hun gewicht of omvang onderhevig aan alternatieve leveringsvoorwaarden en daarom niet direct bestelbaar. Voor levering van deze producten kan u contact opnemen.

Levering eilanden:
Vanwege alternatieve tarieven en gewichten vind levering naar de eilanden alleen plaats na overleg met de klant. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

  Herroeping / retournering
  Consumenten hebben het recht binnen veertien dagen na ontvangst van bestelde producten de overeenkomst met J. Slijkhuis onverwijld en zonder opgave van redenen te ontbinden (herroepen).
  De producten waarop de herroeping betrekking heeft worden zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na de kennisgeving van herroeping worden teruggestuurd naar J. Slijkhuis.
  De verzendkosten voor retournering komen voor rekening van de klant. De oorspronkelijke aankoopkosten en eventuele verzendkosten zullen worden gecrediteerd (refunded) zodra wij de retourzending hebben ontvangen. Uw refund zal na ontvangst van de retourgoederen per omgaande plaatsvinden.

  Herroeppingsrecht buiten garantie is niet van toepassing in het geval van een zakelijke overeenkomst.

  De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:
  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn zoals gesublimeerd textiel.
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben zoals diervoeders of diergeneesmiddelen.
  • Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken zoals diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten, hygiëneartikelen zoals onderzoekshandschoenen of stofmaskers.

   

  Voor alle bepalingen aangaande betaling, verzending en retournering / herroeping raadpleegt u onze algemene voorwaarden.