Melkveehouderij en hygiëne

J. Slijkhuis bedrijfshygiene

Een gezonde koe is een productieve koe!
Elke melkveehouder zou de netheid van zijn bedrijf hoog in het vaandel moeten dragen, want hygiëne op een melkveebedrijf is essentieel om verschillende ziektes te voorkomen. Mastitis is waarschijnlijk een van de meest bedreigende ziektes, zowel voor de gezondheid van het vee, als voor het inkomen van de boerderij. J. Slijkhuis is uw perfecte partner om de hygiënestandaarden in melkveebedrijven te garanderen. Wij bieden u hoogwaardige producten om in elk aspect van de zuivelproductie op de meest hygiënische manier te kunnen werken, en onze leveranciers ontwikkelen voortdurend nieuwe producten om uw productie nóg beter te maken. Ontdek wat J. Slijkhuis voor uw bedrijf kan betekenen!

J. Slijkhuis biedt een compleet pakket hoogwaardige producten van onder meer Ecolab, Barrein en CID LINES waarmee de veehouder van nu volledig wordt voorzien in alle behoeften ten aanzien van hygiënestandaarden. Met premium producten voor een concurrerende prijs is J. Slijkhuis een betrouwbare partner voor elke onderneming.

Uiergezondheid:

Melkmachinereiniging:

Melktankreiniging:

Robotreiniging:

Klauwverzorging:

Stal- en voertuigreiniging:

 

Alle producten worden worden direct uit onze eigen voorraad geleverd en door onze buitendienst aan huis geleverd. 

Levering kan geschieden op route, naar wens door onze agri-specialisten zelf aan te vullen, of op bestelling. Neem contact op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Social Media

Nieuws